Pretty Woman 2009 - semifinále v Brně

Semifinálová kola Pretty Woman 2009 skončila. Poslední kolo proběhlo 22.9 v Brně. Úvodní píseň Pretty Woman zazpíval Josef Laufer, představený Halinou Pawlovskou. Poté se představilo devět soutěžících dam v šatech červené barvy od Josefa Klíra.

Renáta Mildner a její vystoupeníIlja Hynek

Pořadem provázela, Halina Pawlovská a sešlo se více osobností. Jana Paulová, Aleš Háma a Josef Laufer, zvouce se glosátoři, hodnotili a přispívali k výkonům krásných žen v soutěži vždy nějakou vtipnou poznámkou. V této soutěži nevítězila čistá krása, ale osobnosti žen. A že bylo na co se dívat.

V soutěži o nej ženu byl připravený situační test, který by se mohl nazývat „In flagranti“ ve kterém se měly ženy vypořádat s přistiženým partnerem při nevěře na veřejnosti. Krátké rozhovory s Halinou byly prokládány písničkami od Dary Rolins, Terezy Kerndlové a Ládi Kerndla.  Oba také zazpívali píseň jako duo.

Pro všechny soutěžící byla připravena volná disciplína, ve které se měly vyjádřit a projevit svůj talent. Byl tedy k vidění tanec, miminko, sebeobrana ženy i boj s katanou, samurajským mečem, objevil se i pes, se kterým přišla Renáta Mildner z Brna. Také se malovalo a zpívalo. Celý večer byl podpořen fanděním publika, ve kterém byly hlavně rodiny soutěžících a přátelé.

Pretty Woman Brno se stala Pavla Dostálová, která upoutala svým předvedením mateřských citů a bojovým uměním.Všechny nafocené fotografie můžete shlédnout zde .

Autor: Ilja Hynek | neděle 27.9.2009 12:50 | karma článku: 9,23 | přečteno: 2073x
  • Další články autora

Ilja Hynek

Fobie - bojíme se všichni?

28.8.2015 v 5:12 | Karma: 11,18

Ilja Hynek

Kladivo na podnikatele? EET!

28.7.2015 v 12:25 | Karma: 22,94