Ilja Hynek

Blíží se Vánoce a ČTS zase "vystavuje" faktury

2. 10. 2013 18:50:15
O co jde? Dostal jsem dnes 2.10.2013 do schránky dopis, otevřu a čtu. Český telefonní seznam a dole zaplaťte za propagaci atd.. Už to sice snížili na necelé 2.000 bez DPH, ale i tak.. K čemu se registrovat placeně v seznamu - který vyhledá jen to, co tam je zapsané.. A navíc neúplně.. A 50 záznamů...

Prostě zase začíná hon tohoto serveru na finance lidí, kteří si to mohou splést z MEDIATELEM a velkým telefonním seznamem.

Český telefonní seznam je sice první, ale určitě nebude před Vánoci poslední. Tedy bacha na něj, nic neplaťte, vždyť každý ví že je třeba být na Seznamu, Google a v oborových katalozích dle čiností firmy.

Chtělo by to osvětu. Šiřte tuto informaci, že Český telefonní seznam v tom obrovském množství v podstatě nic neznamená a nenechte se okrádat. Pozorně čtěte všechny dopisy, kde je nahoře napsáno "FAKTURA" a kontrolujte si spodní stranu dopisu vlevo i druhou stranu, zda tam není nějaká důležitá informace.

Napsáno toho bylo o této firmě, působící v ČR již pátým rokem, docela hodně. Stačí si jen vyhledat, co jsou zač. Třeba zde je dost informací. Dost lidí je je již "nakrknutých", nerozšiřujte jejich řady.

Dejte informaci dále na svých blozích, neplaťte zbytečně za nic.

Autor: Ilja Hynek | karma: 13.06 | přečteno: 673 ×
Poslední články autora