Zamezte krádežím solárních panelů!

Registr solárních elektráren a solárních panelů pro Evropu Můžete zamezit krádežím solárních panelů a měničů. Nápad je tu! Server Registr solárních elektráren a solárních panelů. Buďte tam co nejdříve s registrovanými panely a lupiči nemají šanci!

Jsem členem RHK Brno

Registr solárních elektráren a solárních panelů pro Evropu

Již prvních 4200 solárních panelů je chráněno proti krádeži a prodeji. Jak? Registrací na serveru Registr solárních elektráren a solárních panelů.

Majitel solární elektrárny se rozhodl být první v novém projektu na internetu a zaregistroval své panely do prvního Registru solárních elektráren a solárních panelů v ČR a EU. 4200 solárních panelů je chráněno. A bude i nadále sledováno při případném prodeji, zničení nebo převodu majitele.

Tyto solární panely jsou dohledatelné pomocí svých sériových čísel on-line. Policie ČR již zaregistrovala tento server a sleduje jej. Zaregistrovali se soudci i soukromé osoby. Informace se dostává na specializované servery o solárních technologiích.

Prodej, nákup, inzerce solárních panelů

Na serveru můžete prodávat i kupovat solární techniku, příslušenství, samotné solární panely i celé fotovoltaické elektrárny. Využijte možností, které server nabízí.

Byli jste již okradeni? Pak pošlete čísla solárních panelů a vystavte je. Když se najdou a policie shledá stejná sériová čísla u sebe a zde na serveru, budou Vám solární panely vráceny. Registrujte solární panely.

Prodáváte svou solární elektrárnu? Informujte o tom zde na serveru.

Informace jsou zasílány i do zahraničí. Spolupráce s Regionální hospodářskou komorou Brno a dalšími institucemi.

 

Autor: Ilja Hynek | neděle 31.7.2011 21:25 | karma článku: 7,77 | přečteno: 787x
  • Další články autora

Ilja Hynek

Fobie - bojíme se všichni?

28.8.2015 v 5:12 | Karma: 11,18

Ilja Hynek

Kladivo na podnikatele? EET!

28.7.2015 v 12:25 | Karma: 22,94