Drsný příběh jedné šťastné rodiny

Je krásný nedělní jarní den, roku 2018. Blíží se devátá hodina ranní a je ticho. Podezřelé ticho. Zvláště, pokud jste rodina s třemi malými dětmi bydlící na kraji obce ve velkém domě se zahradou.

Rodiče se pomalu probouzí a hlavou jim běží… Co to, že je takové ticho? Vždyť děti vstávají každý den již v šest hodin ráno… Ať je škola nebo víkend. Ale pak jim hlavou proběhne myšlenka na sobotní akci pro rodiny s dětmi, kterou uspořádal pro lidi z širokého okolí majitel výrobní firmy. Ano, proto je ticho!

Dětskou prostorovou představivost

Velká želva

Tu si děti už od šesti ráno rozvíjí za pomocí včerejšího dárku. Cestou do kuchyně zakopne otec o první důkaz toho, že děti už jsou vzhůru. Je to želva, plastová želva.

Tu vyrobili děti ještě večer, jako překvapení pro rodiče, z barevných bio obalů.

Další důkaz ranní aktivity dětí nachází v kuchyni.

Plastový odpadkový koš ze žlutých bio kostek pro maminku, až bude vařit.

Hračky, jídlo, vesmír

Kořenky do kuchyně

S tím souvisí několik obalů na koření, zakoupených na té samé akci pro manželku.

Maminka uvaří a použije k tomu koření z bio kořenek, které, až je všechno vyprázdní, přidá dětem jako další díly do stavebnice.

Venku už čeká postavený květináč na zahradní práce  - hraní s maminkou, až vstane. A pro tátu raketa.

Rodičům od dětí

Pejsek umřel. A slon se narodil.

Uprostřed zahrady už dětí trhají psovi nožičky a chystají se jej přetvořit na slona. Nejspíš k tomu ale budou muset použít ten květináč, protože maminka si dnes chce pospat. To ale nevadí, pak jej postaví znovu.

Nyní tedy jen zbývá odchytit tátu, vyrazit s ním k autu a vyložit poslední dávku krabiček naplněných dobrotami, protože večer se sladkosti přeci nejí. To ví každé malé dítě :)

Ekopa kostky pro celou rodinu

A kde že všechno tohle sehnat? Na webu EKOPA.CZ nebo nyní na serveru HITHIT, kde  můžete být u startu komerční výroby těchto kostek a pomoci je rozšířit mezi další správné rodiče.

Autor: Ilja Hynek | sobota 18.11.2017 17:29 | karma článku: 8,27 | přečteno: 536x
  • Další články autora

Ilja Hynek

Fobie - bojíme se všichni?

28.8.2015 v 5:12 | Karma: 11,18

Ilja Hynek

Kladivo na podnikatele? EET!

28.7.2015 v 12:25 | Karma: 22,94