Ilja Hynek

Jak slaví Vánoce vodicí psi?

25. 01. 2009 20:07:12
No přece jako lidi, sejdou se v místě bydliště jednoho superpsa nebo superfen, mají nazdobený Vánoční stromeček, nachystané dárky a samozřejmě něco k pití,ale protože jsou to slušní psi, nikdy se neopijí a pijí jen vodu.
hra zvíoat
hra zvíoatIlja

No a své pánečky a paničky vezmou samozřejmě sebou, protože kdo by jim otevíral dveře? Kdo naléval pití a kdo podal dárečky od stromečku, strategicky umístěného na vyvýšeném místě :), přeci jenompes je pes -či fena, beru to druhově - šelma psovitá..

Čas se volí tak,aby se sešlo co nejvíce hafanů, ale znáte to, páneček sem tam nestíhá, a tak se od plánovaného času ještě nějakou dobu všichni pozvaní scházeli a zdravili se svým Haf a Baf a Vrr.. jo a kde to bylo? No přeci všichni se sešli "ve škole ", tam, kde to znají.

Sešlost psí i lidská se dostavila, pánečkové dali vánoční přípitek, psi vodu a rozjelo se to. historky z venčení, historky z domu, jakse žije psovi a volná zábava psů - Viz fotografie.

Ten s vyvalenýma očima, to je můj Cabo (Kabo) Jsem jeho pečovatel. ( Příště pod Googlem - "stylový pes Kabo") Tak jako dříve a stále i nyní "princezna Vikrorie ", řečená Amálka.. Super bafan.. Vzpomínáme na ni všichni, kdo ji znali. Teď je v Amsterodamu a pracuje jako vodicí pes,jak jinak.

Průběžně se dostávali dárečky a dobroty, jsou přeci Vánoce, tak ať se má každý dobře. Vždyť i na psyse musí myslet. Jsou to hlavně členové domácnosti a taky se tak o ně musí postarat.

Jak se žije Kabovi se brzy dozvíte na mých stránkách

Pejsci si zaštěkali, psí rodiny se sešly, pánečkové popovídali a pak už se šlo domů..

Zdravím všechny příznivce vodicích psů, i ty ostatní, kterým psi nejsou lhostejní, a vůbec, všelijaká zvířena.

Ilja

Autor: Ilja Hynek | karma: 14.36 | přečteno: 2323 ×
Poslední články autora