Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Matyas Sandorf

5. 10. 2010 20:03
letáky

já osobně si myslím, že by firmy (zejména obchodní) udělaly nejlépe, kdyby peníze, za které ty letáky tisknou, raději převedly do mzdových fondů a zaplatily své zaměstnance.

Většina papírových letáků je stejně o ničem a na jedno brdo Rv

0 0
možnosti
VN

venda44

5. 10. 2010 20:28
Re: letáky

Ale co by potom dělali důchodci a hledači slev? Ti je dost dlouho a dost důkladně sledují. A jakmile je u něčeho napsáno magické  "akce" nebo "sleva" tak bezhlavě nakupují. Bez ohledu na to, že dané zboží právě nepotřebují a že v jiném obchodě by je dostali i bez slevy levněji.

0 0
možnosti
PJ

PájaZítra

5. 10. 2010 22:54
Re: letáky

přesně tak, zboží stojí furt stejně, a když nějaký dají do "akce", tak tomu zvednou tu původní cenu, aby to vypadalo, že zlevnili...

jediný, kde jsem si jistej, že fakt dočasně zlevňujou, jsou filiálky Billy, tam si pamatuju ceny některejch výrobků a vidím, když má slevu (např. plátkový sýr madeland je běžně kolem 22 Kč, v akci pak za 16 Kč)

0 0
možnosti
MD

Dweep

6. 10. 2010 15:00
Re: letáky

mam pocit ze na tohle pamatuje zakon ze zbozi v akci nebo zlevnene musi byt prokazatelne evnejis nez puvodni cena, kterazto musel byt na zbozi uvalena konkretni dobu pred akci. tusim ze mesic nebo tri. Tzn neni mozne aby se zbozi zdrazilo, jen bay se vzapeti mohlo prodavat jako akcni. Nejprve musite zbozi nejakou dobu prodavat za nejakou cenu, kterou pak muzete udavat jako puvodni, pokdu date zbozi do akce...ale priznavam ze tohle nemam dolozene jen jsem to kdysi zaslechl v cernych ovcich nebo nejakem podobnem poradu..

0 0
možnosti
RP

Heřman z Brna

6. 10. 2010 21:21
Re: letáky

Ještě v albertovi je to poctivý, jelikož ho mám za rohem jak doma, tak v práci, tak si pamatuju ceny a vím že slevový akce jsou tam fakt poctivý... například takovej skvělej anglickej rohlík stojí 13.90 a v akci ho mívaj za 9.90 ;) a to už se vyplatí:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1836x
Zajímám se o různé kulturní a nyní i politické akce. Kulturní ty netradiční. Píšu o tom, co lidi zajímá, i tom, o čem se nemluví, ale ví. HTML žije! a Seznam není všemocný!

Snažím se podávat nezkreslené informace, všechny zdroje si osobně ověřuju. Píšu o tom, co mě i ostatní lidi, jak se říká, "pálí".

Říkám pravdu natvrdo a píši o tom, co si můžu ověřit.

Co nevím, to se naučím a když mě někdo "poučí" v oboru, který neznám, beru to.

Je-li něco, co za to stojí, napíšu o tom.